Försändelse

Du får en leveransbekräftelse med en Track & Trace-kod som gör att du kan följa leveransen av ditt paket. Paket levereras från måndag till lördag

Om du beställer före kl. 21.00 måndag till fredag skickas de samma dag. Vanligtvis tar det 8-15 arbetsdagar att leverera. (utom lördag/söndag)

Vi tar hand om fraktkostnaderna för sverige. Alla produkter levereras kostnadsfritt till dig. Det krävs inget minsta ordervärde.

När du har gjort din beställning skickar vi automatiskt ett e-postmeddelande med en Track & Tracé-kod till dig. Det är möjligt att du inte har fått något, kontrollera dina skräppostmeddelanden. Har du inte fått en Track & Tracé-kod efter 20 timmar? Vänligen kontakta oss. Info@trenday.se

Returnerar

Om du inte är nöjd med din beställning eller om du vill byta något kan du returnera din beställning inom 30 dagar. Fyll i returformuläret och skicka tillbaka det tillsammans med produkterna i samma paket. Den ska i möjligaste mån återlämnas i ursprungligt skick och oskadad.

Vi tar hand om fraktkostnaderna för Nederländerna och Belgien. Alla produkter levereras kostnadsfritt till dig. Det krävs inget minsta ordervärde.

Skicka oss ett e-postmeddelande för att få returformuläret, vi är också tillgängliga dygnet runt för att svara på dina frågor eller ge dig råd.

Betalningsmetoder

Trenday.se lägger stor vikt vid säkerheten för kundernas betalningsuppgifter. Därför beställer du hos oss i en säker miljö (SSL).

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ: Klarna, PayPal, kreditkort (Mastercard och Visa), banköverföring.

Fråga oss.

Vi är redo att svara på dina frågor

E-post

Info@trenday.se

Tidigare visad av dig