Trenday.se Ansvarsfriskrivning

Välkommen till Trenday.se ansvarsfriskrivning. Denna ansvarsfriskrivning reglerar användningen av vår webbplats. Genom att använda vår webbplats samtycker du till denna ansvarsfriskrivning i sin helhet. Om du inte samtycker till denna ansvarsfriskrivning, vänligen sluta använda vår webbplats.

1. Immateriell Egendom

1.1 Alla upphovsrätter, varumärken och annan immateriell egendom på vår webbplats och allt dess innehåll förblir den exklusiva egendomen för Trenday.se och dess licensgivare.

1.2 Det är inte tillåtet att reproducera, distribuera, modifiera, sälja, överföra, publicera eller använda material från vår webbplats för kommersiella ändamål utan vårt förhandsuttryckliga skriftliga medgivande.

2. Ansvarsbegränsning

2.1 Vi strävar efter att säkerställa att informationen på vår webbplats är korrekt. Vi ger dock inga garantier för informationens noggrannhet, fullständighet eller aktualitet.

2.2 Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, incidentell, särskild eller följdskada eller förlust, inklusive men inte begränsat till förlust av vinst, förlust av intäkter, förlust av goodwill, förlust av information eller andra immateriella förluster som uppstår från användningen av vår webbplats eller oförmågan att använda den.

2.3 Användningen av information på vår webbplats sker på egen risk. Vi ansvarar inte för någon förlust eller skada som uppstår till följd av användningen av information på vår webbplats.

2.4 Vi ansvarar inte för någon förlust eller skada orsakad av virus, hacking eller annat teknologiskt skadligt material som kan infektera din datorutrustning, datorprogram, data eller annat material till följd av användningen av vår webbplats eller nedladdning av innehåll från den eller från en webbplats som den är länkad till.

3. Externa Länkar

3.1 Vår webbplats kan innehålla länkar till externa webbplatser som inte är under vår kontroll. Vi är inte ansvariga för innehållet på dessa webbplatser eller för någon skada eller förlust som uppstår till följd av användningen av dem.

4. Ändringar

4.1 Vi förbehåller oss rätten att ändra eller modifiera denna ansvarsfriskrivning när som helst. Det är ditt ansvar att regelbundet granska ansvarsfriskrivningen för uppdateringar. Genom att fortsätta använda vår webbplats efter eventuella ändringar samtycker du till den reviderade ansvarsfriskrivningen.

5. Tillämplig Lag

5.1 Denna ansvarsfriskrivning regleras av och tolkas i enlighet med svensk lag.

Produktansvar

På Trenday.se erkänner vi allvaret i produktrelaterade incidenter och tar vårt ansvar på allvar. Vi strävar efter att erbjuda produkter av hög kvalitet som uppfyller gällande säkerhetsstandarder och föreskrifter.

Produktkvalitet och Säkerhet

1.1 Vi genomför noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att våra produkter uppfyller höga standarder för kvalitet och säkerhet.

1.2 Trots våra ansträngningar kan det i sällsynta fall uppstå produktfel. Om du anser att en produkt är defekt eller utgör en säkerhetsrisk, vänligen kontakta oss omedelbart.

Rapportering av Produktincidenter

2.1 Om du upplever en produktrelaterad incident där skada eller förlust har uppstått på grund av en defekt produkt som du har köpt av oss, vänligen kontakta oss omedelbart.

2.2 Vi kommer att undersöka situationen tillsammans med dig och vid behov vidta lämpliga åtgärder, såsom att erbjuda återbetalning, ersättning av produkten eller tillhandahålla annan form av kompensation enligt vår återbetalnings- och ansvarsfriskrivningspolicy.

Ansvarsbegränsning

3.1 Trots våra ansträngningar att säkerställa produktsäkerhet kan vi inte hållas ansvariga för skador eller förluster som orsakas av felaktig användning av våra produkter, normalt slitage eller oförutsedda omständigheter.

3.2 I fall där vårt ansvar inte kan uteslutas eller begränsas enligt gällande lagstiftning kommer vårt ansvar att begränsas till det belopp som du har betalat för den berörda produkten.

Kontakta Oss

Om du har frågor om produktincidenter, vårt ansvar eller andra frågor, vänligen kontakta oss omedelbart via:

 • Email: info@trenday.se
 • Telefon: +31858883033

  Handelskammarens nummer: 85263494

  ÖPPETTIDER:

  Måndag till fredag: 09:00 - 18:00 timme

  Lördag till söndag: 10:00 - 18:00 timme

  Frågor? Kontakta oss

Vi finns här för att hjälpa till och se till att du är nöjd med din upplevelse hos Trenday.se.

Tack för ditt förtroende till oss och våra produkter.

Varför Trenday.se

På Trenday.se bryr vi oss om våra kunder och strävar alltid efter att erbjuda dig de bästa erbjudandena. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort urval av produkter i många olika kategorier, för alla åldrar och alla tillfällen!

Vårt uppdrag är att tillhandahålla de bästa produkterna med utmärkt kvalitet, konkurrenskraftiga priser och enastående service. Kolla in våra dagliga erbjudanden!

Se alla senaste erbjudanden >

Vi är en partner till DHL

I Sverige levererar vi våra produkter via DHL. Inkl Track & Tracé-kod.

Vi är en partner till Klarna

Med oss kan du handla nu och betala senare med Klarna.

Anmäl dig och få 5% rabatt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 5 % extra rabatt på din beställning!

Tidigare visad av dig