Trenday.se Betalningspolicy

Välkommen till Trenday.se:s betalningspolicy. Vi strävar efter att erbjuda dig en enkel och transparent betalningsupplevelse. Nedan hittar du all information du behöver om våra betalningsmetoder, säkerhet och fakturering.

1. Accepterade Betalningsmetoder

På Trenday.se accepterar vi en mängd olika betalningsmetoder för att ge dig flexibilitet och bekvämlighet vid utcheckning:

○ Visa
○ MasterCard
○ Maestro
○ American Express
○ Klarna
○ Apple Pay

2. Säkerhet och Trygghet

Vi förstår hur viktigt det är att skydda din personliga och finansiella information. Därför använder vi avancerade säkerhetsåtgärder för att skydda dina betalningsuppgifter. Vår webbplats använder SSL-kryptering för att säkerställa att dina data skickas och lagras säkert.

3. Klarna Betalningsalternativ

Förutom våra betalningsmetoder erbjuder vi även Klarna. Klarna gör det möjligt för dig att betala för dina köp vid ett senare tillfälle eller i delbetalningar. Klarna hanterar betalningarna och erbjuder extra säkerhet och köparskydd. För mer information om villkor och användning av Klarna, vänligen besök deras webbplats.

4. Fakturering och Beställningsbekräftelse

Efter att du har lagt en beställning får du en automatisk beställningsbekräftelse via e-post. Denna e-post innehåller alla detaljer om din beställning, inklusive de valda produkterna, totala kostnaden och betalningsmetoden. Om tillämpligt får du även en faktura med din beställning.

5. Betalningsvillkor

Betalning krävs vid beställningstillfället. När din beställning är gjord debiteras det totala beloppet på din valda betalningsmetod. Eventuella återbetalningar behandlas enligt vår återbetalningspolicy.

6. Kundtjänst

Om du har frågor eller kommentarer om vår betalningspolicy, tveka inte att kontakta oss. Vårt kundtjänstteam är redo att hjälpa dig och besvara eventuella frågor.

Kontakta Oss

För ytterligare frågor eller assistans kan du alltid kontakta oss via:

 • Kontaktuppgifter:

  Företagsnamn: E-commerce L.R 

  E-postadress:  info@trenday.se

  Telefonnummer: +31858883033

  Handelskammarens nummer: 85263494

  ÖPPETTIDER:

  Måndag till fredag: 09:00 - 18:00 timme

  Lördag till söndag: 10:00 - 18:00 timme

  Frågor? Kontakta oss

Vi strävar efter att erbjuda dig en smidig och säker shoppingupplevelse på Trenday.se.

Tack för ditt förtroende för oss.

Varför Trenday.se

På Trenday.se bryr vi oss om våra kunder och strävar alltid efter att erbjuda dig de bästa erbjudandena. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort urval av produkter i många olika kategorier, för alla åldrar och alla tillfällen!

Vårt uppdrag är att tillhandahålla de bästa produkterna med utmärkt kvalitet, konkurrenskraftiga priser och enastående service. Kolla in våra dagliga erbjudanden!

Se alla senaste erbjudanden >

Vi är en partner till DHL

I Sverige levererar vi våra produkter via DHL. Inkl Track & Tracé-kod.

Vi är en partner till Klarna

Med oss kan du handla nu och betala senare med Klarna.

Anmäl dig och få 5% rabatt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 5 % extra rabatt på din beställning!

Tidigare visad av dig