Trenday Återbetalningspolicy

Välkommen till Trenday Återbetalningspolicy. Vårt mål är att erbjuda dig en utmärkt köpupplevelse, och vi förstår att det kan finnas tillfällen då en återbetalning är nödvändig. Nedan hittar du alla detaljer om vår policy för återbetalningar.

1. Återbetalningsalternativ 1.1 Defekta eller skadade produkter: Om du har mottagit en produkt som är defekt eller skadad under leverans, vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter mottagandet. Vi kommer att ersätta produkten eller ordna en full återbetalning.

1.2 Missnöje: Om du inte är nöjd med en produkt och vill returnera den för återbetalning, vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter mottagandet. Produkten måste vara i oanvänd och säljbar skick med alla original etiketter och förpackningar.

2. Återbetalningsprocess 2.1 Kontakta oss: Skicka ett e-postmeddelande till info@trenday.se med ditt beställningsnummer och anledningen till återbetalningen. Vårt kundtjänstteam kommer att hantera din förfrågan så snart som möjligt.

2.2 Retur av produkten: Om din retur godkänns kommer du att få instruktioner om hur du returnerar produkten. Vi rekommenderar att du använder en spårbar fraktmetod för returen.

2.3 Inspektion och återbetalning: När vi har mottagit och inspekterat den returnerade produkten kommer vi att genomföra återbetalningen. Detta kan ta upp till 14 arbetsdagar, beroende på din betalningsmetod.

3. Viktiga anmärkningar

  • Återbetalningar utförs via den ursprungliga betalningsmetoden.
  • Fraktkostnader för returer bekostas av kunden, om inte produkten är defekt eller skadad.
  • Produkter som inte uppfyller returvillkoren kan inte vara berättigade till återbetalning.

4. Kontakta oss För ytterligare frågor eller assistans är du välkommen att kontakta oss via:

E-postadress:  info@trenday.se

Telefonnummer: +31858883033

Handelskammarens nummer: 85263494

ÖPPETTIDER:

Måndag till fredag: 09:00 - 18:00 timme

Lördag till söndag: 10:00 - 18:00 timme

Frågor? Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa till och se till att du är nöjd med din upplevelse hos Trenday.

Tack för att du handlat hos oss.

Varför Trenday.se

På Trenday.se bryr vi oss om våra kunder och strävar alltid efter att erbjuda dig de bästa erbjudandena. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort urval av produkter i många olika kategorier, för alla åldrar och alla tillfällen!

Vårt uppdrag är att tillhandahålla de bästa produkterna med utmärkt kvalitet, konkurrenskraftiga priser och enastående service. Kolla in våra dagliga erbjudanden!

Se alla senaste erbjudanden >

Vi är en partner till DHL

I Sverige levererar vi våra produkter via DHL. Inkl Track & Tracé-kod.

Vi är en partner till Klarna

Med oss kan du handla nu och betala senare med Klarna.

Anmäl dig och få 5% rabatt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 5 % extra rabatt på din beställning!

Tidigare visad av dig